Materialer

Trævarer
Legepladserne bygges med stolper i Robinia, som er en træart med meget tæt årestruktur og højt naturligt indhold af olier og garvesyre. Det sikrer en ekstrem høj levetid i direkte kontakt med jord. Stolperne er afbarkede og splintfri (den yderste del af stammen) er skåret væk, således at der kun er kernetræet tilbage. Dette forlænger yderligere levetiden. Overfladen er efterfølgende pudset. Dimensionerne på stolperne varierer fra 12-20 cm i diameter.

Til platforme, beklædning og andre redskabsdele i træ over jord anvendes sibirsk lærketræ, som er et fortræffelig og slidstærkt materiale. Samt Kalmarbrædder.
Alt træet høvles og kanterne rundes.

Rustfrit stål
Alle Gyngeophæng, sjækler, beslag, bolte, skruer, kæder mv. som anvendes er udført i rustfri stål. Ligeledes er Rutscherør, Brandmandsstænger, Rutsjebaner, Kolbøttestænger udført i rustfri stål.

Taifun tov
Tov til Klatrenet, Rebstiger og Knudetov udføres i 16 mm. taifun tov farve: sort. Taifun tov er et nylontov med stålindlæg, som forebygger hærværk.

Træbeskyttelse
Alle legeredskaber efterbehandles med en transparent giftfri vandbaseret træbeskyttelse. Dermed fremhæves træets naturlige struktur og overfladen på træet beskyttes mod nedbrydning af UV-stråler. Efterfølgende bør Legeredskaberne træbeskyttelsesbehandles en gang om året.

I HENKA lægger vi stor vægt på, god kvalitet, en flot finish, god service samt en behagelig og ærlig rådgivning.

Det skulle glæde os i HENKA at høre fra dig på telefon 3956 3333 eller på mail henka@henka.dk

Image
VI HAR MERE END
0 års
ERFARING MED SJOVE OG SIKRE LEGEPLADSER
Image