Hvem er henka

HENKA blev etableret i 1987, vi er 100% dansk ejet og har domicil i Smørum. Vi arbejder i HENKA, seriøst og målrettet på, at levere og opsætte spændende, sjove og sikre legepladser, der skal kunne stimulere, udfordre og udvikle, motorikken, legen og det sociale samvær, der er så vigtigt for alle børn.

Alle HENKA’s legepladser er i fuld overensstemmelse med alle dele af den gældende standard  EN 1176

Vi tilbyder vi et bredt sortiment af 1.klasses kvalitets legepladser bl.a  gyngestativer, legetårne og landskaber, svævebaner, balanceleg, multi og bålhuse, boldbaner i alle modeller og meget mere.

I HENKA står vi ofte for hele pakken i forbindelse med etablering af en ny legeplads - vi nedtager og bortkører gamle redskaber, vi opfører vores nye legeredskaber, vi graver ud til faldsand, eller gummibelægning, tilkører det nye faldsand , tippet af med lastbil , kørt ind på legepladsen med vores minilæsser, bygger ofte kantafgrænsning i de rigtige sikkerhedsafstande, således at vi til sidst kan åbne en spændende ny og sikker legeplads, med stor legeværdi for alle børnene.

HENKAs kundegruppe er primært børneinstitutioner, skoler, samt bolig- og grundejerforeninger. Du har som kunde også mulighed for at tegne et HENKA legepladsabonnement , hvor vi løbende efterspænder og kontrollerer, at Jeres nye legeplads, hele tiden er i fuld overensstemmelse med alle dele af den gældende standard  indenfor EN 1176 omhandlende legeredskaber

Vi både reparerer og bygger nyt, så sidder du med en inspektionsrapport over din legeplads, så ring, vi har i HENKA 36 års erfaring med at sikre og reparere , og eksisterende legeredskaber , I måtte ønske at beholde.

I HENKA har vi vores egne ansatte tømrere, med mange års ansættelse  og erfaring, der sikrer Jer en behagelig oplevelse i forbindelse med anlæggelsen af Jeres nye legeplads, lige fra afspærring, kundekontakt, behagelig og rar samt sikker kontakt til børn, således at alle efterfølgende har fået en god og spændende oplevelse.

Vi sikrer jer professionel service lige fra det første møde omkring, ønsker, budget, tilbud og tegninger, og til vi er færdige med byggeriet og faldsandet er tilkørt. Vi vil glæde os til at åbne en flot legeplads, der fuldt ud lever op til jeres forventninger med mange års holdbarhed og masser af gode legetimer for alle børnene.

I HENKA lægger vi stor vægt på, god kvalitet, en flot finish, god service samt en behagelig og ærlig rådgivning.

Det skulle glæde os i HENKA at høre fra dig på telefon 3956 3333 eller på mail henka@henka.dk

Image
VI HAR MERE END
0 års
ERFARING MED SJOVE OG SIKRE LEGEPLADSER
Image